Jazz Frokost

Hver søndag har du mulighed for at tilmelde dig en lækker Jazz Frokost i teltet.
Her under kan du se hvilke kunstnere der kommer de forskellige dage.

Syrengården har sammensat en lækker frokost platte, mens Hou Mole søndag efter søndag bliver omfavnet af de lækreste toner af Jazz.
Alle arrangementerne kræver tilmelding via dette link:
www.nemtilmeld.dk

Glæd dig til en frokostplatte sammensat af Syrengården:

Varmrøget laks – Rygeost – Brøndkarse
Christiansø Sild – Syltede løg – Æggesalat
Hønsesalat – Svampe – Urter
Spegeskinke – Kartoffel – Løvstikke
Roastbeef – Grov remoulade – Rodfrugtechips
Inkl. brød og smør

Al Fine

Søndag d. 03. Juli kl. 12.30

Al Fine er en stærk sammenspillet, nutidig jazztrio bestående af Julia Østergård på sang, Thomas Normann på klaver og Anders Boye Knudsen på kontrabas. Trioen spiller alt fra smukke, tradtionelle og sommetider eksperimenterende jazzstandarder, til nye og gamle ørehængende evergreens. Trioens absolutte formål er at fortolke sangene, så de taler til publikums følelser. Julias stemme rummer en enestående ren og lys klang, der på naturligste vis fremstår så let og legende, at den musikalske inderlighed ikke er at tage fejl af. Sammen formår Al Fine, med deres brede musikalske spændvidde, at drage publikum på enestående manér. Glæd jer!

Advokaterne

Søndag d. 10. Juli kl. 12.30

Advokatens New Orleans Jazz Band, spiller gospel, evergreens og glad New Orleans jazz. Glæd dig til en festlig frokost med denne udadvente og festlige jazz, som man med garanti bliver glad af at høre på.

Urban Crooners

Søndag d. 17. Juli kl. 12.00

Urban Crooners – The Little Big Band.

Oplev autentiske gengivelser af bl.a. Come Fly With Me, I’ve Got You Under My Skin, Sway, Just A Gigolo m.fl.

Urban Crooners er et nordjysk swing / jazz -orkester, hvis repertoire byder på Frank Sinatra, Dean Martin og Louis Primas største klassikere. Urban Crooners formår med blot tre instrumenter og vokal at genskabe stemningen af tidens største croonere samt datidens karakteristiske big band – heraf The Little Big Band.

Anne-Marie Hassing og Jørn Hald

Søndag d. 24. Juli kl. 12.30

Anne-Marie og Jørn leger med jazz og evergreens. Kom og hyg jer med os i et par dejlige musikalske timer i teltet på Hou havn.

Anne-Marie Hassing
duo 094
Advokaterne

Søndag d. 31. Juli kl. 12.30

Advokatens New Orleans Jazz Band, spiller gospel, evergreens og glad New Orleans jazz. Glæd dig til en festlig frokost med denne udadvente og festlige jazz, som man med garanti bliver glad af at høre på.

Høj - Nørholm - Menzer

Søndag d. 07. August kl. 12.30

Trioen spiller swingende mainstreamjazz på violin orgel og trommer og lidt sang. Lasse høj er en spændende jazzviolinist der osse synger i de kendte melodier og har swinget på det rette sted. Jens har i en lang årrække været en skarp jazzprofil bl.a. nordjylland ved denne koncert har han taget hammondorglet på fingrene. Klaus Menzer er nok mest kendt fra orkestre som Sneakers og Moonjam men er ud over det en forrygende jazztrommeslager – så der er lagt op til en super eftermiddag i Hou

A0BB747B-68EC-43FB-8129-1662FEF26F6C (2)