Syng Sammen

Hver tirsdag aften kan du komme til fællessang i teltet på Hou Mole.
Her under kan du se hvem der leder Syng Sammen de forskellige tirsdage.

Arrangementerne er gratis og kræver ikke tilmelding.

Anne-Marie Hassing og Hals Marinekor

Tirsdag d. 28. juni kl. 20.00

I Hals Marineforening har vi et sangkor, hvor vi bl.a. synger de sange, der afspejler korets maritime forankring. Vi er ikke underlagt en dirigents taktfaste og autoritære stok. Korets frembringelser er den ægte vare, idet korets medlemmer ikke er skolede stemmer, men almindelige sangfornøjede struber.
Formålet med Marinekoret er, at styrke sammenholdet i Hals Marineforening, og dyrke det gode kammeratskab. Vi er i øjeblikket 48 medlemmer, herunder 5 musikere, der mødes kl. 19.00 om mandagen i de lige uger, i Marineforeningens hus på havnen. Her er der godt humør, samt sang og hygge i gode venners lag.

 

Hals Sangkor

Tirsdag d. 05. Juli kl. 20.00

 

duo 094
Jørn Hald

Tirsdag d. 12. Juli kl. 20.00

Jørn Hald spiller til fællessang efter Højskolesangbogen. Jørn vil selv vælge nogle sange, men aftenen vil primært være baseret på at publikum vælger sange fra Højskolesangbogen (Giro 413). Han vil spille enkelte klaver numre, så publikum får mulighed for at kigge og vælge de næste sange.

Udover at være organist er Jørn kendt fra flere jazzorkestre samt har tidligere været dirigent for Hals Sangkor.

Julia og Jonas / Junes
Tirsdag  d. 19. Juli kl. 20.00

Junes er en lille duo bestående af Julia Østergård på vokal og Jonas Dannerbugt på guitar. Julia og Jonas fokuserer på kunsten og fortællingen i musikken når de tager ud og spiller. Denne gang kan du høre dem spille op til fællessang, hvor klassiske evergreens og danske viser er på sætlisten. Det bliver med garanti en dejlig aften. Kom og syng med eller bare lytte denne dejlige aften på havnen.

Anne-Marie Hassing og Ulsted Gospelkor
Tirsdag  d. 26. Juli kl. 20.00

Anne-Marie Hassing leder Ulsted Gospelkor når de gæster Hou Mole. Ulsted Gospelkor er et blandet kor bestående af sopraner, alter og basser. Vi synger gospel og danske sange, samt rytmiske satser.

De Rytmiske Unoder
Tirsdag  d. 02. August kl. 19.00

De Rytmiske Unoder er et blandet 4-stemmigt kor med base i Skørping. Koret har gennem sine mere end 20 leveår haft stort fokus på glæden ved at synge sammen og dele musikalske oplevelser. Korets repertoire spænder bredt, men kredser sig primært om den rytmiske musik, hvor der synges fortolkninger af alt fra Bent Fabricius-Bjerre til Cyndi Lauper.