Surdejskursus i Molehuset

Molehuset starter kursus i surdejsbagning.

Har du lyst til at bage lækre saftige og sprøde surdejsboller, så kom med til en formiddag med hvedesurdej på menuen.

Julie Østergaard har som autodidakt brød- og surdejsnørd bagt siden 4H-bagemappen kom hjem på hylden og har de seneste 8 år udviklet og undervist på forskellig mad- og bagekurser.

Julie Østergaard er underviser
Julie Østergaard er underviser.

Fra 2021-2024 var Julie ansat i Kornets Hus, hvor hun blev endnu klogere på korn, mel og bagning

Du får en grundig introduktion til surdejens forunderlige verden, viden om forskellige korn- og meltyper, og selvfølgelig fingrene i dejen, når vi skal både bage sprøde boller, ælte lækker hvededej og opformere surdejskultur.

Det får du med hjem:

Surdejs-kultur
Hvededej til afbagning hjemme
Friskbagte boller
Opskrifter

Tilmelding på: https://houmole.nemtilmeld.dk/222/

Translate
Skip to content