Bandet Tonus synger for

BANDET TONUS synger for ved fælles sang og optræder med bredt repertoire.

For 7 år siden dannede Svanna, Ole og Mette i ARK, Arbejds Rehabiliterings Klub for personer der har følger efter blodprop i hjernen, slag mod hovedet og andre lette til moderate hjerneskader, et herligt lille band, som de i dag kalder for ”TONUS”. Svanna er 29 år og spiller tværfløjte. Ole er lidt ældre. Han kan spille på diverse instrumenter og har i utallige år spillet i band og tillige undervist i musik som pædagog i Ålborg Kommune. Mette er special-lærer og har undervist i drama og sang.

Bandet Tonus vil  med et repertoire der spænder over dansk pop, filmmusik, højskolesange, salmer og engelske sange – Beatles, Bob Dylan, Bowie, Rolling Stones samt musik af et utal af danske kunstnere og egne produktioner optræde for os og synge for ved fælles sang.

Tillige fortæller de lidt om det at erhverve sig en senhjerneskade, hvad det kan medføre, men også glæden og optimismen ved at komme tilbage til livet i en ny version. Alt dette blot ved at synge og spille for folk. Det skaber livsglæde og missionen for Tonus er at sprede budskabet om, at en hjerneskade ikke behøver at sætte én tilbage eller i stå. Noget de praktiserer alle 3.”Hvor der er vilje, er der vej”. NU er det alene op til dig…”

TONUS er betegnelsen for den hvilespænding, der er i musklerne, når kroppen er afspændt. Musklernes spænding reguleres fra hjernen og hvilespændingen siger noget om den enkeltes muskelspænding og musklernes parathed

Translate
Skip to content