Busted Blues Band i Hou.

Busted Blues Band lægger op til en festlig aften med stærk blues på Molen.

Busted Blues Band logo i blå og røde farver.
Busted Blues Band kommer til Hou den 13/7-2024

Repertoiret er klassiske bluesnumre og egne numre, så der er både kendte toner og overraskelser på programmet, når det erfarne nordjyske mandskab går på scenen.

Busted Blues Band så dagens lys i 2006 og består af rutinerede musikere, der spiller elektrisk blues, bluesrock og swingblues med inspiration fra de store, gamle mestre. Bandet spiller covermusik, men der er også enkelte egne numre. De seks musikere spiller et bredt repertoire med fokus på den mere livlige blues, men der er også numre med lidt mindre fart på, så der er noget for både “lyttere” og “dansere”.

Bandet har i årenes løb spillet langt flere end 100 job i Danmark og Sverige, bl.a. på Skagen Festival, Crossroad Bluesfestival, Skagen Bryghus, Vendelbohus, Hotel Kirkedal, Kulturhus Kappelborg, Munkens Jazzklub, Skovsgaards Hotel, Cafe Hawblik og Kulturhuset Oceanen i Sverige.

Den tunge bas bæres let af Henrik Flintegaard, der er en erfaren sanger og bassist. Han har spillet i flere traditionelle jazz- og swingbands og den ihærdige biolog er altid klar til en vandretur – på gribebrættet.

Desuden har bandet også udgivet en CD, indspillet i Dreamland Studio med Thomas Becker ved knapperne og guitaristen Knud Møller som producer.

Busted Blues Band har base i Nordjylland og har den meget udtryksfulde sanger Martin Poulsen i front. Lars Krüger er med på mundharpe og congas. Peter Søndergaard, keys og vokal. Peder Pedersen, guitar. Henrik Flintegaard, bas og vokal samt Jakob Gammelgaard, trommer og vokal.

.

Translate
Skip to content