Mindfulness fra stranden.

Sæt kryds i kalenderen den 20. april kl.15:00, hvor du bliver guidet til indre ro, gennem opmærksomhed på dig selv og naturen omkring dig. Katrine er instruktør i naturterapeutisk mindfulness.

Endnu en del af serien mindfulness fra stranden ved Hou

Mindfulness er et livsprincip, du kan læne dig mere eller mindre opad. I en mindful praksis øver du dig i at være åben for det, der er til stede i nuet – uden at dømme. Naturen er en formidabel støtte og læremester i mindfulness. 

Du skal kunne gå i et roligt tempo på ujævnt underlag. I løbet af årets ture vil du også blive budt at skulle sidde eller ligge undervejs. Varigheden er 1 time.
Målgruppen er +18. Der er plads til 20 deltagere på hver tur, medmindre andet annonceres. Du kan tilmelde dig én tur ad gangen. Når du har tilmeldt dig, får du en mail med lidt praktisk info om bl.a. mødested. Tilmelding sker via Nemtilmeld

Turene er for dig, der er nysgerrig på mindfulness, og du behøver ikke kende noget til det i forvejen. Måske er du vant til at gå ture og har lyst til en ny oplevelse af at være ude.

Dette arrangement realiseres med støtte fra Nordea-Fonden

Translate
Skip to content