Åndelige vandring

Sognepræst Christian Roar Pedersen tager dig på en rejse gennem landskab og sind med meditative læsninger, vandring i fællesskab og perioder med stilhed.

Sammen skærper vi vores sanser og prøver at åbne os for den Guds Ånd, som ifølge de første sider i Bibelen svævede over urdybet og som senere blæste livsånde i alle levende væsener. 

Hvordan kan vi blive berørt og bevæget af det Guds Ånd i dag? Måske netop den vindblæste nordjyske natur er det rigtige sted til at blive rusket igennem og få renset ud i tankemyldret og blive tanket op med håb, tro og kærlighed. Det siges at Frans af Assisi talte med dyrene. Helt så langt når vi ikke på vandringen, men vi vil prøve at komme i kontakt med nogle dybe lang langt nede i os selv og naturen, som kan tale ind i den livssituation, vi befinder os i

Christian Roar Pedersen har siden sin ungdom beskæftiget sig med kristen spiritualitet og har i særlig grad haft interesse for den ortodokse kirke, hvor vi finder den særlige hjertebøn kaldet Jesus-bønnen.

Gratis tilmelding på https://houmole.nemtilmeld.dk/68/

Translate
Skip to content