Interessen for surdejsprodukter stiger, og der holdes nu i Molehuset, en række kurser i bagning med surdej.
Har du lyst til at bage lækre saftige og sprøde surdejsboller, så kom med til en formiddag med hvedesurdej på menuen.
Julie Østergaard har som autodidakt brød- og surdejsnørd bagt siden 4H-bagemappen kom hjem på hylden og har de seneste 8 år udviklet og undervist på forskellig mad- og bagekurser.
Fra 2021-2024 var Julie ansat i Kornets Hus, hvor hun blev endnu klogere på korn, mel og bagning
Du får en grundig introduktion til surdejens forunderlige verden, viden om forskellige korn- og meltyper, og selvfølgelig fingrene i dejen, når vi skal både bage sprøde boller, ælte lækker hvededej og opformere surdejskultur.
Det får du med hjem:
Surdejs-kultur
Hvededej til afbagning hjemme
Friskbagte boller
Opskrifter
Tilmelding nødvendig på: https://houmole.nemtilmeld.dk/221/